INSPARK

I måndags började skolan och i och med detta även insparken! Hittills har verkligen insparken varit riktigt rolig och det händer hela tiden massor med saker. Det är knappt att man själv hinner med och dagarna är fullproppade med aktiviteter från morgon till sent på kvällen. Som igår åkte jag hemifrån vid halv nio på morgonen och var inte hemma förrän halv tolv på kvällen, sedan upp tidigt imorse igen för ännu en dag. Det tar på krafterna om man säger så haha. Men idag gick jag tidigare eftersom vi ska bort ikväll till några av våra grannar för lite kvällsfika. Sådant vill man ju inte missa heller!
 
Igår fick vi köpa våra byxor och det var även ovvecermoni senare på dagen som även innehöll en femkamp och efter det "duellen" innan det var förfest för att sedan gå vidare till Högskolans uteställe "Akademin". Gårdagen var verkligen toppen! Idag hade vi frukostmingel på morgonen, en föreläsning och sedan en inspirations eftermiddag i Kinnarps. Imorgon kväll är det "prova-på-sittning" vilket ska bli väldigt spännande. Att äntligen få se och vara med om vad en sittning faktiskt innebär.
Jag förstår verkligen att folk rekommenderar att man är med på insparken så mycket som möjligt (den är ju frivillig). Dels för att det är sjukt roligt, men också för att man träffar så många andra människor som man faktiskt ska gå med. Dessutom är det ju inte varje dag man är med på insparkar!