SISTA JULI

Igår, idag och imorgon är jag ledig från jobbet, vilket är väldigt skönt faktiskt. Jobbade i måndags och tisdags och ska även jobba i helgen, så tre dagar ledigt såhär mitt i veckan är inte så fel.
Igår var jag hemma hos mamma hela dagen, så idag blir en heldag med massa fix i lägenheten. Dessutom ska jag försöka göra en smörgåstårta ikväll som jag ska bjuda på imorgon kväll. Har aldrig gjort en egen smörgåstårta förut, så vi får väl se hur det här slutar haha. Sitter just nu och kollar på massa bilder på olika smörgåstårtor för at hitta lite inspiration till hur jag ska göra min.
 
Eftersom jag har en ny dator så har jag inga nya bilder på den ännu, därför får det bli en bild från en väldigt rolig dag från i våras.

 
 

SOMMARDAGAR

(Efter att ha fått ett lite små argt sms från Jonna om att jag måste börja uppdatera igen, så är det väl lika bra att göra det.....) 

Sommaren går så sjukt fort! Alldeles för fort för att man ska hinna med. Jobbardagar varvas med lite små semestrar, kvällsdop och riktigt fint väder! Fick dessutom veta för typ två veckor sen att jag kommit in på högskolan vilket gjorde mig väldigt glad. Nu vet jag vad jag antagligen kommer att göra i tre år framöver. 

Idag har jag spenderat halva dagen på jobbet och sen ett par timmar med min lilla Jonna. Vi fikade (som vanligt) och sen tog vi en promenix på stan där vi gjorde en del riktigt bra fynd! Känns som om det var en hel evighet sen jag träffade henne, men det blir väl lätt att det känns så när man är van vid att vi träffas i princip varje dag. 

Eftersom jag inte har någon bild på oss från idag får det bli på oss från den bästa dagen hittills - STUDENTEN!!