WEEKEND

Vädret i helgen var ju verkligen helt perfekt! Solen har ju skinit och det var ju varmt också under dagen. Dessvärre lyckades ju jag pricka in att jobba just den här helgen, så det var ju lite surt med tanke på vädret. Och att jag är ledig idag, men att det fina vädret verkligen är bortblåst idag. Men, men förhoppningsvis kommer det fina vädret tillbaka!

Som tur var hann jag vara ute lite igår på eftermiddagen, och eftersom vi ställde fram klocka mellan lördag och söndagsnatten, så var det ju väldigt ljust och soligt även på kvällen. Passade på att utnyttja det genom att åka till en sjö och ha med lite fika. Både mysig och enkelt.
 
 

PLUGG

Idag är det studiedag, och precis som ordet säger så måste jag verkligen plugga idag. Varvar lite religion, hinduism och buddhism, med gymnasiearbetet. Vi fick tillbaka vårt utkast tidigare i veckan med kommentarer, så nu gäller det bara att fixa till lite med det, sedan är det klart! Ska bli så himla skönt när det är inlämnat för sista gången, och veta att det faktiskt är klart efter mer än ett halvårs tid. Sedan är det bara opponeringen kvar, men det kommer förhoppningsvis att gå hyfsat bra.

Nej, men det är väl bäst att jag sätter fart nu igen, skulle bara ta en lite paus, men paustiden går ju alltid så himla fort!

Bjuder på en sommarbild i det här tråkiga och gråa vädret. Längtar så himla mycket tills det blir sommar igen.
 
 

SCONES, FIKA OCH TE

Tidigt imorse kom Jonna med tåget hem till mig. Tekannan stod på spisen, sconesen var i ugnen och kakorna framtagna. Sedan drack vi te i mängder (som vanligt när vi träffas) och åt massa gott, gott. Som vanligt satt vi och pratade och diskuterade om allt mellan himmel och jord. Dessutom kollade vi på balklänningar och jag har nästan bestämt mig för vilken jag vill ha. 

Eftersom vi mitt i allt ätande också ville vara lite duktiga, anmälde vi oss till vårruset. Detta blir vårt tredje år i rad. 8 maj går det av stapeln här i Jönköping. 

Så även fast det regnat ute hela dagen, har det varit en riktigt mysig dag tillsammans med min lilla vän hihi. 


NÅGON tog bilder på sig själv med min mobil. Alltid lika fin!

DUMME MOSSE

Igår bestämde jag och Jonna att vi skulle ut och vandra lite på Dumme mosse idag. Efter att vi åkt helt fel och fram och tillbaka ett par gånger, hittade vi dit! Det var väldigt mysigt, varierande och fin skog och väldigt skönt att bara kunna gå och prata pm precis allt och inget. Dessutom var det så fint väder också att det blev ännu bättre! Dock lite blåsigt på vissa ställen, men det får man väl ta. 1,5 mil slutade vandringen på, och vi var riktigt nöjda och glada efter den långa promenaden. 

Man borde gå ut och småvandra oftare. Det är så fint och så skönt att komma ut och bara gå. Att göra det med en bra vän också, är som pricken över i:et! 
99 DAGAR

Igår var det exakt 100 dagar kvar tills vi tar studenten! Egentligen är det ju ingenting mota hur länge vi har gått. I alla fall så firades detta med ett härligt gäng igårkväll. Och ja, vem vill gå i ettan nu?;) 

Kommer ihåg när det stod att det var 619 dagar kvar.... Sjukt att det bara är 99 dagar kvar nu.