MYSPLUGGMed lite tända ljus och te blir pluggandet så mycket mysigare. Idag hade jag min labb-tenta, och på torsdag har jag statistiken. Sitter och bankar in miljoner begrepp och räknesätt. Men höstmysstämmningen gör det i alla fall lite enklare.

HELG

Igår träffade jag Jonna tidigt på morgonen, tidigt för att vara en lördag i alla fall. Vi hade bestämt att vi skulle gå en sväng på torget och sedan gå till Condeco för att äta frukostbuffé. Det var lite väl kallt, blåsigt och regnigt för att gå på torget så vi bara där någon timma. Dessutom var det inte så mycket där heller. Antagligen för att vädret var som det var. Men frukosten på Condeco var i alla fall väldigt god och man blev hur mätt som helst. Efter en liten sväng på stan också åkte jag hem för att plugga. Pluggade, tvättade och städade för på kvällen kom O:s syster och hennes kille och Olle.
Nu snart ska jag åkte till mamma och mormor för att äta lite lunch där.
 
Förresten köpte jag ett himla gott te i fredags. Cactus heter det och en blandning av svart och grönt te, jättegott löste!
 
 
Hittade två pumpor, en "vanlig" orange pumpa som man tänker att de är, och en gröngul som liknar en stjärna lite, på torget igår. Dessutom köpte jag två stora kottar. Och ja, jag är lite svag på pumpor...
 

-

"..in the End, all that really matters isn't the things you did, but what its effects are today, not the knowledge you have learned, but how you applied it, not the words that were said, but how they made you feel, and most of all, not the moment of occurrence, but how its now just a part of our memory.. Everyday, we make memories.. Let's paint lives with happy ones.."
 
 
 

TENTAMEN

Idag hade vi vår första tentamen. När man väl satt där kändes det som man ha de hyfsat koll på det som kom, men det är ju alltid någon fråga man aldrig hört innan. Vissa frågor var också svåra att förstå, eller svårt att veta vad de ville ha för svar. Sedan när man diskuterade lite med de andra insåg vi att alla skrivit olika typ haha, så vi får väl se hur det går. 15 arbetsdagar tar det innan vi får vårt resultat. Väntan är värst, för nu kan man ju ändå inte göra något åt tentan. 

Efteråt gick vi några tjejer och åt lunch tillsammans för att fira lite att första tentan är över. Efter mycket slutade det med att vi åt på NEO, det var helt okej faktiskt. Nu ska jag snart iväg på spinning och pump, sjukt jobbigt men sjukt roligt!

Mitt mellanmål såhär innan träningen haha.

TENTAPLUGG

Imorse vid tio träffades vi ett par ifrån klassen för att plugga tillsammans inför vår första tenta på torsdag. Det var väldigt bra för att höra andras åsikter och uppfattningar om olika frågor. Likaså att man kunde diskutera frågorna tillsammans. Sedan är det ju alltid roligare att plugga tillsammans med andra än att sitta själv en hel dag, så detta var faktiskt bra tycker jag.
 
Nu märker man verkligen skillnaden mellan att plugga på gymnasiet och högskolan. Att man har flera böcker med massor av läshänvisningar i, halva block med anteckningar och massor med fakta så man tillslut inte vet vad man ska fokusera på och inte. Som tur är har vi fått gamla tentor och instuderingsfrågor, så man i alla fall har ett litet hum om vad som kan komma, men man känner ändå stressen över att man säkert missat att plugga på flera saker. Men det för ju första tentan, så det får gå som det går.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, för ikväll ska jag gå på tupperwareparty, och det får bli min pluggpaus. Imorgon är jag ledig från skolan, så då hade jag tänkt att plugga hela dagen. På kvällen är det tabata och sedan ska våra grannar komma hit på lite kvällsfika.
 
Kollade tillbaka på bilderna från i somras.. Visst börjar man sakna sommaren en hel del då, men samtidigt är hösten rätt så mysig... Det är klyvert det där och ibland är det bra att vi har fyra årstider