SPRINGTUR

Började dagen med att strax innan sju imorse ge mig ut på en löptur med grannen. Så skönt att ha träningen gjord och att springa på morgonen, det var mycket friskare luft och inte alldeles för varmt. Dessutom mår man ju så bra efteråt! 

Resten utav dagen ska jag spendera med massor utav sjukdomar. Börjar bli dags att plugga in dem ordentligt nu så det är dags att sätta igång.

Ha en bra dag, det ser ut som om den kommer bli väldigt fin! KAFFE-HELG

Min bästa vän i helgen var utan tvekan kaffe. Den bestod av många timmar plugg trots det fina vädret ute. Men klarade duggan idag så det känns bra. Har varvat plugg med avsnitt från "sjukhuset". Inbillar mig att jag lär mig något av det som jag har nytta av till tentan, men eftersom jag varken ska bli hjärnkirurg eller läkare så är det nog tyvärr inte så. Men det är intressant i alla fall. 

I lördags var det ju så fint väder så vi gjorde iordning räkwrap och tog med oss dem till en sjö och satte oss där och åt dem. Det är så härligt de här dagarna då det är fint väder, solen lyser och det är lite varmare ute i solen. 

HELGEN I BILDER

Trots en extra dag ledig i helgen så gick den i rasande fart och nu var det måndag igen. Den här veckan ska jag träna, vara i skolan och plugga x 100 för snart är det dags för tenta igen. Ibland går fem veckor fort. Sammanfattar helgen i bilder och låter dem tala lite för sig själva. 
FIN DAG I HJO.

Imorse styrde jag och Jonna kosan mot Hjo. Liten mysig stad såhär på vårkanten och sommaren. Vi började det hela med att åka lite fel och cirkulera i rondellerna både en och två gången, tillslut hittade vi till Hem&Hobby där vi gick runt och kikade lite på alla saker de hade. Båda hittade lite smått och gott. Efter åkte vi ner till hamnen för att äta lunch. Stället vi hade tänkt äta på var stängt så det fick bli ett annat som hade lunch. Själva maten var väl lite sådär... Men det var otroligt skönt att kunna sitta ute och äta i solen. Det var riktigt varmt vissa stunder och vi satt och pratade om allt och inget. Dessutom lyckades jag bränna mig lite i solen haha. Vi åt glass från moster Elin och pratade ännu mer innan vi tog bilen tillbaka. Vi letade efter gårdsbutik och honung på vägen hem, men antingen så hittade vi inte gårdsbutikerna eller så var den obemannad så man var tvungen att ringa dem, så det skippade vi haha. 

Men dagen var riktigt fin ändå och det var skoj att åka iväg en liten bit och hitta på något istället för att bara ta en fika på stan, även om det många gånger är fint det med. 

En fin vän i fint väder.<3

SOLEN SKINER HIMLEN ÄR BLÅ

...vad det är skönt att leva då! Haha nej men det är otroligt bra väder ute nu och emellan vindpustarna är det riktigt varmt. Sitter ute på balkongen i solen och försöker plugga lite, men när det är så fint väder är det så mycket annat som lockar mer. Men jag ska göra klart det jag hade planerat att göra idag för det är inte så mycket kvar nu. 

Igår var en riktigt bra dag! Gick bara i skolan mellan 9-12, det var fint väder, det gick att ta en promenad på kvällen utan att frysa ihjäl och jag klarade min biokemi-tenta!! Åh vad lycklig jag var när jag såg resultatet (som var så mycket bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på). Just därför går det ändå hyfsat bra att plugga nu haha, för den känslan när man får tillbaka tentan med ett bra resultat, är verkligen ett kvitto på att alla timmar man lagt ner varit värt det. Den känslan är så himla bra. 

För snart två år sedan var den här fina solnedgången på Öland. Öland är så fint sommaren. När man kollar tillbaka på sådana bilder saknar man det verkligen, dessutom att få vara ledig och ha semester är ju inte heller helt fel.