SISTA HELGEN I AUGUSTI

Helgen gick lika snabbt som vanligt och lika snabbt ändrade sig vädret från sol igår till regn och grått idag. Kanske är hösten är nu trots allt. I fredags stod det kräftskiva på schemat. Vi samlades ett gäng och åkte sedan bakom en traktor ner till stället där vi skulle fiska kräftor. Jag lyckades bara få upp en enda kräfta så jag var nog inte överdrivet duktig kanske hehe... Men det var mysigt där nere! Efter ett tag åkte vi tillbaka och det serverads mat. Kräftor, räkor, paj och goda tillbehör och sen efterrätt med glass på det. Det var en trevlig fredagskväll.
Hihi ser ni kräftan?

På lördagen försökte jag plugga lite och tog det mestadels lugnt. På kvällen hade jag och O myskväll med god mat, godis och den sista Johan Falk filmen. Den var SÅ bra, så tycker ni om Johan Falk är det ett måste att kolla på de fem sista filmerna. Så spännande var de att man bara ville se mer, dock var de lite sorgliga med. 

På söndagen handlade vi, var hos mamma och mormor och promenerade i solen. Kanske var det sista sommardagen vi hade igår...

WE DON´T REMEMBER DAYS, WE REMEMBER MOMENTS


 
Häromdagen framkallade jag en del bilder som legat alldeles för länge på datorn och väntat på att få bli framkallade. På ett sätt är det roligare att ha en del bilder framkallade och sätta in dem i album, dels så försvinner de inte ifall det skulle hända någon med datorn och jag är så dålig på att spara mina bilder på två olika ställen. Men har man framkallat några så har man alltid de bästa kvar. Dessutom kan det ju alltid vara roligt att kunna ta fram ett album med bilder i och kika på någon gång då och då. Dock blir det långt mellan gångerna som jag framkallar, så den här gången blev det både från balen, studenten, konfirmationer, mitt 20 års firande och Mallorca. Så nu har jag en hel del bilder att gå igenom och klistra in haha.
 
 
 
 
 

SOMMARBRÖLLOP 2

Igår var det dags för sommaren andra bröllop och därmed också det sista. Efter att ha gått på två bröllop i sommar har man fått mersmak och hoppas på att det blir många fler bröllop inom en snar framtid. Gårdagen började med vigsel i kyrka och sedan lite snittar utanför och brudparet vinkades av. Sedan fortsatte bröllopsfesten på rallingssåsgården där vi tog emot paret med massor av ballonger, flaggor och sång. Det blev god mat, efterrätt, bröllopstårta, massor utav tal och sång och musik. Det var ännu en trevlig kväll med ett vackert brudpar och trevligt sällskap. Det är någon speciellt med bröllop, så mycket glädje! 
LAVENDEL-PÅSAR

Har ni också en lavendelplanta i trädgården eller på balkongen? Igår tog jag bort blommorna som hade börjat göra sitt och la istället i dem i en tyg bit och knöt ihop med snöre. Sedan hänger jag in dem i garderoben för att få lite lätt lavendel doft. Ett smidigt sätt att få det att lukta lite utan att köpa någonting. Dessutom luktar ju lavendel gott när det inte blir för mycket av det. 


Det färdiga knytet som man antigen kan hänga upp bland galgarna eller lägga i någon låda. 

Blodomloppet

Igår gick blodomloppet av stapeln i Jönköping och vi var fem stycken som bestämt att vi skulle springa tillsammans. Vädret var ju toppen så det gick utan problem att springa i bara trekvarts långa byxor och linne. Vid halv sju startade vi och vad mycket folk det var! Det tog en liten stund innan man kunde komma igång och börja springa och de första kilometerna var det väldigt tjockt. I våras när vi anmälde oss så anmälde jag mig till milen, dock har det inte blivit så värst mycket löpning i sommar och absolut inte milen så jag satsade på att komma runt utan att behöva stanna. Efter en dryg timma var jag i mål och jag är nöjd med loppet. Det var bra vägar man sprang på och det kändes ändå inte så jobbigt som jag hade befarat. 

När jag hade sprungit de första 5 kilometerna så mötte man personen som hade sprungit klart milen snabbast. Milen för den personen gick på 30 minuter ungefär, det var verkligen imponerande.  

Efteråt satte vi oss i gräset och hämtade vårt fika och mumsade på det innan vi skildes åt igen. Det var verkligen en trevlig kväll och idag vaknade jag lite halv stel men utan någon speciell träningsvärk i benen (kanske kommer värsta träningsvärken imorgon istället....) däremot känner jag lite i ryggen, har en blåsa på insidan av höger fot och två tår som inte mår så värst bra. Men det går ju över så småningom. 

Lagfoto var ju ett måste efteråt då alla kämpat sig igenom sina lopp. Bra jobbat!