ULLARED.

Imorse ringde klockan tidigt och jag åkte för att hämta mamma och Jenny, därefter styrde vid kosan mot Ullared. Vi var där redan vid åtta och det var inte alls många bilar på parkeringen så det gick att välja rätt så fritt och dessutom långt fram. Vi hann till och med fika lite innan vi gick in. Där inne var det inte heller mycket folk vilket var hur skönt som helst! Man kunde gå med vagn utan att trängas, utan att bli påkörd av vagnen bakom och gå i lugn och ro och kolla på det man ville. Hade med mig en liten lista, men som vanligt handlar man en hel del saker som inte alls står med på listan haha. Men det var skoj att åka dit och det fanns faktiskt en hel del saker, även lite vår sakern och påskpynt. Sex timmar senare var vi färdiga och nöjda, när man väl känner att man är klar där vill man på något sätt  bara åka hem igen haha. Så skönt nu efteråt när man plockat upp allt. 

Köpte (äntligen) tulpaner som jag har velat ha länge nu. Vita och gula blev det.

Även lite kläder och några vinglas.

DAYS IN PICS.
Sammanfattar de senaste dagarna i bilder, många timmar i skolan, tränat, firat alla hjärtansdag, pluggat och fikat. Veckorna bara springer iväg, men det betyder också att vi kommer allt närmare våren och sommaren, vilket är positivt! 

HELG

Så himla skönt att det är helg igen, att man är ledig och får bestämma själv vad man vill göra och inte göra. Igår var jag i skolan tills klockan tre, det är långa skoldagar nu. Därefter åkte jag hem, städade och gjorde en tacopaj för Oscars föräldrar och syster skulle komma till oss på kvällen. Fick även reda på att min anatomi och fysiologitenta vad godkänd, vilket gjorde min fredag ännu bättre! Att veta att man inte behöver göra om den och sätta sig med det igen, känns hur skönt som helst!
 
Idag jag ska jag läsa ännu mer i biokemiboken, och  vid lunch ska jag åka till in till stan och träffa Jonna och Agnes för att plugga kemi med dem. Det blir en hel pluggdag idag, men sådana finns också även fast man inte vill, men det blir så mycket roligare att plugga tillsammans.
 
 
Längtar så mycket till våren nu, tills det blir varmare, ingen snö på marken och massor av sol och kvittrande fåglar.
 
Förresten så hittade jag ett te i söndags när jag var på Willys och handlade, "solljus" hette det och tyckte det passade utmärkt nu när man längtar efter solen. Det innehåll flera frukter och D-vitamin, dessutom smakade det väldigt gott också!
 
 

PLUGG&KAFFE

Ungefär 2,5 timmar senare och 2 koppar kaffe har jag nästan läst ifatt allt. Det är så himla mycket man ska läsa hela tiden, och jag har aldrig varit den som tycker om att läsa kurslitteraturen, utan bara gått på vad de sagt på föreläsningar/lektionerna, men börjar inse lite mer nu att det kanske inte fungerar längre. Det är inte det att det är ointressant, men tycker det är så tråkigt att sitta och läsa flera, flera sidor, det tar så himla lång tid och sen kommer man på sig själv att man tänkt på massa andra saker och får läsa om hela sidan för man inte kommer ihåg något haha. Ska nog inte skjuta upp läsandet mer utan försöka ta det så snabbt som möjligt, så kanske det bara är 40 sidor man ska läsa och inte över 100 haha.
 
Idag är jag ledig i alla fall, vilket är välbehövligt så jag kan läsa ifatt och plugga igen lite. Ikväll ska jag bara träna och ta det lugnt för imorgon har vi laboration hela dagen.