Polkabräck

Igår var det redan första advent och det första jag gjorde när jag steg upp var att fixa polkabräck. Har läst om dem på Jennys matblogg och tyckte det verkade både gott och riktigt smidigt. Det var gott och det var smidigt, så vill ni ha något enkelt men gott att smaska på borde ni pröva dessa! Det bästa av allt är att man kan byta ut polkagrisen till något annat och variera själv efter smak och tyckte. 

200 g valfri choklad
Polkagris (eller något annat gott)
Vitchoklad

Smält 200 g choklad över vattenbad. Bred ut tunnt på en plåt eller form med bakplåtspapper i botten. Häll över krossad polkagris och strö över hyvlad vitchoklad. Låt stelna i kylskåpet. Det tar inte alls lång tid eftersom den är så tunn. 
A CUP OF TEA

Igår var det ju black friday och efter tentan bestämde vi oss för att gå och kika lite på stan. Alla var dock rätt så trötta så det blev inte jättemycket kikande, utan vi hamnade en lång stund på ett kafé. I alla fall så har jag länge tänkt att testa Pukka te. På Life var det ta 3 betala för 2, så då passade jag på. Har bara hunnit testa en smak än så länge, men den är jag nöjd med. Det smakar verkligen te! 

IPHONE

Tidigare i veckan kom dagen då det bars var att inse att min iPhone 4 inte längre ville vara med efter drygt 5 år. Den har krånglat ett tag men när till och med mamma sa att det var dags för mig att köpa en ny, då lyssnade jag och idag hämtade jag ut min nya iPhone 6. Är helt fascinerad hur snabbt man kommer inte på alla appar, touchen laggar inte, man hoppar inte hur apparna och den laddar inte i hundra år och jag kan äntligen se alla smilisar haha. Det var nog en bra idé att uppdatera sig faktiskt haha ;)

 


Kärlek


I söndags passade jag och O på att ta ett par foton tillsammans eftersom det var lite vitt ute och att det skulle passa fint till eventuella julkort. Kallt som tusen var det, men det är väl sådant man får genomlida för ett få ett par bilder haha.

En promenad genom stan

Igår var jag i skolan större delen av dagen och när Jonna slutade träffade jag henne för en liten fika och massa babbel. Det var ett tag sedan vi sågs så det var en del att prata igen om, så är det alltid haha. Men trevligt var det i alla fall. På vägen tillbaka till skolan gick vi längst med Munksjön, det var så fint när det var alldeles mörkt och endast höghusen och bron lyste upp det. Som alltid blir det ju inte lika fint på bild som i verkligenheten. Idag är det en "vara-hemma-och-plugga-dag". På fredag är det tenta som gäller. 

Ha det fint!