Ännu en vecka

Vilken vecka det varit! Förra veckan var rena semesterveckan jämfört med denna. Har varit i skolan alla fem dagar, då fyra av dem dessutom varit lab-dagar. För det mesta är ju labbarna roliga och lärorika, men efteråt blir man helt trött i huvudet. När man slappnar av kommer tröttheten som ett brev på posten. Dessutom närmar sig tentan, vilket gör att man börjar stressa upp sig lite för den. Alla kvällar har också varit uppbokade med diverse saker, och det var längesen jag hade något precis varje kväll. Har hunnit med att både hälsa på en liten bebis och firat O två gånger som fyllde 25 i vecka. Just nu känns det rätt skönt med fredagskväll.
 
Alltså, på söndag är det redan först maj! Tiden går så fort. Dessutom börjar man ju undra lite när värmen och solen tänker komma? Känns som det är väldigt kallt för att vara slutet av april. Bara en massa regn och gråmulet.
 
 

Veckan som gått

Egentligen kan jag inte säga "äntligen fredag" för jag har varit ledig hela veckan och dessutom jobbar jag imorgon. En ledig vecka har dock inte varit helt fel, har hunnit med att plugga ikapp en hel del, tränat och träffat Matilda. Vi tog en promenad i det fina vädret som var i onsdags och fikade i deras sommarstuga efteråt. Att gå ut och gå med någon är faktiskt rätt skönt, man hinner både prata igenom en hel del och röra på sig samtidigt. Två flugor i en smäll haha. Hon tipsade mig också om att ladda ner FMTK appen. Jag testade två pass för första gången igår och idag har jag träningsvärk haha! Har ni inte den tycker jag ni ska ladda ner den. Det finns flera olika pass, både rörlighet, styrka och kondition som alla verkar bra. 


Blev så sugen på något gott i tisdags så jag och O gick till Ica för att handla lite frukt och en choklad. Så himla lättätit och smidigt att slänga ihop. Det blev perfekt till en film. 

Fin middagDet bästa med att vara ledig på dagen och hemma är att man har tid att fixa en lite extra god middag till kvällen. Igår mellan pluggvarven förberedde jag lite och sedan på kvällen blev det en fin middag (för att vara en måndag hos oss). Fick mersmak från helgens grillning så det fick bli liknande fast utan grill. Fattar inte hur jag under flera år trott att jag inte gillar halloumi! Det är ju så himla gott! Vet inte vad jag fått idén ifrån att jag inte skulle gilla det haha. Till efterrätt igår blev det dumlemousse. Underbart gott och så lätt att göra. 

En helg i Västergötland

I lördagsförmiddag styrde jag och Os mamma skutan mot Västergötland. Ett stopp i Jönköping blev det på några timmar där vi inhandlade diverse saker och åt lunch på chop chop. Det var första gången jag åt där, men jag tyckte om det! God mat och stora portioner så man blir mätt. Dessutom fick man en lyckokaka också, det var ju lite roligt. Efter det började färden. Vilken tråkig väg det är från Jönköping till Tibro, bara skog, gärden och några små husställen. Kändes som att vi aldrig skulle komma fram haha. Men det gjorde vi tillslut! Vi fick välbehövligt kaffe när vi kom fram och en promenad på det i hyfsat fint väder gjorde susen. 

På kvällen grillade vi och åt cheesecake. Första gången i år som jag grillade faktiskt. Gillar att grilla och äta grillmat. Det känns så somrigt på något vis och när kvällssolen lös samtidigt trodde man nästan att det var semestertider. 

Vi hade bokat hotell i Karlsborg som inte alls låg långt bort. Hotellet låg vid kanalen, så utanför balkongen fanns kanalen. Väldigt fint och kan tänka mig att det är ännu finare på sommaren när man kan se båtar som går där också. Ska ni av någon anledning bo Karlsborg någon gång framöver, så kan jag rekommendera kanalhotellet.