Frihet

Den där friheten som infann sig igår när man lämnat in tentan och gått ur tentasalen och visste att det var det sista för terminen. Det var både en frihetskänsla och en känsla att man skulle tillbaka på måndag för att fortsätta plugga. Man fattar inte att det över på ett par veckor, utan man är så inne i det så det går bara av automatik. Helt plötsligt kunde man ligga kvar i sängen imorse utan att känna att man förlorar pluggtid. Man kunde fantisera om vad man skulle göra resten utav dag, där inget plugg var involverat. Helt plötsligt kändes det nästan tomt. Vad ska man nu lägga sin tid på? Som vi sa igår, vi måste hitta en fritidssyssla annars kommer detta aldrig gå haha. 

Tenta gick på en timme igår och sedan promenerade vi genom stan och lyssnade på alla studenter. Man längtade på ett sätt tillbaka till sin egen student, att få springa ut och veta att man är färdig. Men samtidigt är det skönt att den tiden är över också. Det var första gången jag någonsin inte visste vad jag skulle göra efter sommaren. Men det löste sig ju bra ändå. 

Nybakad student 2014. På måndag är det två år sedan, tiden går så fort.

Sedan åkte vi hem till Malin. Vi fikade, pratade, gjorde rabarberpaj och framåt kvällen tände vi grillen och grillade hamburgare, spelade spel och bara umgicks. Går det börja "ledigheten" på ett bättre sätt? Det var en riktigt trevlig kväll och jag hoppas på att det går att få till fler sådana i sommar.