En extra timma

Hur skönt var det inte att få sova en extra timme idag! Man vaknade tidigt men ändå utvilad, en rätt så underbar känsla. Igår hann jag med att plugga en stund, träna en snabbis och sedan åkte jag till Jenny och vi gick på stan en sväng. På kvällen gick jag och O på bio. Det var hur längesen som helst vi gick på bio tillsammans så det var trevligt att komma iväg på en. Det blir så lätt att man säger att man ska gå, men sedan blir det aldrig av ändå. Vi såg på Morran och Tobias. Helt okej, men avsnitten som gick på tv tycker jag var bättre än filmen faktiskt. Den var rolig i början men sedan blev den lite sådär. Men som sagt, helt okej ändå.

Nu ska jag dricka kaffe och sedan försöka fixa med lite julklappar. Ha en fin söndag!

Ny vecka

Helgen bara sprang iväg och vips så var det måndag igen. Denna veckan är min sista på mikrobiologen och det känns lite konstigt att snart lämna när man varit där i fyra veckor. Dessutom har jag mycket annat roligt inplanerat i veckan, ska både äta på Pinchos, gå på Afternon Tea och gå på bio och igår promenerade jag och fika med en vän. Tror även den här veckan kommer springa på snabbt, klämmer man in lite plugg däremellan också blir det inte mycket tid över. Ungefär så ser det ut just nu.

Skrivar-fredag

Idag är det en riktigt skrivarstuga här hemma. Har suttit större delen av förmiddagen nu och skrivit på mitt mini-examensarbete. Det tar faktiskt längre tid än man tror att formulera ihop en bra text. Igår fick jag mina resultat från min arbete och det var en lättnad när allt såg bra ut och jag faktiskt var färdig med den delen. Så skönt att kunna pusta ut över det. Nu är det bara skrivande kvar (som antagligen kommer ta längst tid) men snart så är även det rott i-land.

Vädret idag är inget vidare här så egentligen gör det inte så mycket att man kurar ihop sig inomhus och grottar ner sig i antibiotikaböcker. Det lockar inte precis att gå ut haha.

True story

De där två bilderna stämmer in rätt så bra på mig för tillfället haha. Trots praktik så är det en hög med uppgifter som ska göras, vilket är stressande och speciellt när man känner att man inte kommer någonstans. När man väl kommer hem är man mer eller mindre slut. Idag har jag i alla fall hunnit med ett spinningpass efter praktiken och nu ska jag inte göra någonting annat än ta det lugnt och ta nya tag imorgon igen!

Hopps ni får en fin kväll.

Det skönaste med praktik

Det skönaste med att ha praktik är att jag haft turen att vara "ledig" varje fredag. Helgen blir extra lång, och man får en hel pluggdag. Den här fredagen måste verkligen utnyttjas till att plugga. På måndag har vi redan mittkursträff och det känns lustigt att halva praktiken redan gått då! Hur snabbt har det inte gått? Tiden bara flyger iväg. Just därför har vi också en del uppgifter som ska redovisas på måndag, plus att jag nästa vecka måste börja med mitt mini-examensarbete som vi ska göra under praktiken på mikro. Det är mer jobb bakom det där än vad man tror. Hoppas bara på att det blir smidigt att göra och att jag listar ut hur jag ska tolka resultaten haha! Kan vara en rätt stor fördel om jag förstår det ;)

Älgjakten är i full gång här och det bästa med att ha en kamera uppsatt är att även jag får se älg då och då. Tydligen går det en del älgar på deras jaktmark nu.