5 saker jag tycker om just nu

- Den grå/blåa färgen. Jag har aldrig varit blå egentligen. Rosa har varit min färg men nu på senaste har jag verkligen börjat gilla nyanser i blått och grått, gärna kombinerat.


- Blusar. Jag älskar blusar. Det passar för det mesta och man känner sig varken under - eller överklädd.

- Solen. De dagarna solen skiner ökar min energi drastisk och jag vill göra så många saker.

- Eucalyptus blad. De luktar gott, piffar upp med sin grönaktiga färg och håller länge.

- Mina löprundor. Frisk luft, träning, återhämtning och tid för mig själv. 

Träning och träningskläder från Zalando

Jag har precis kommit igång lite med löpningen igen. Hade en svacka med träningen för ett tag sedan. Dels för att tiden var knapp och det var så mycket annat hela tiden och halsont som kom emellan som gjorde att det var svårt att träna helt enkelt. Dessförinnan var det benhinnorna som spökade, men nu är jag igång igen vilket känns skönt! Kan väl inte säga att löppassen går sådär väldigt snabbt haha, men det är skönt att komma igång igen och ändå känna att det funkar. Dessutom när jag har halvmaran att se framemot. Den är ju i augusti så det känns ändå skönt att det är så pass lång tid kvar som det är.

Varenda gång när jag har haft ett längre träningsuppehåll blir jag alltid sugen på att köpa nya träningskläder. Det känns som att man då blir mer motiverad till att börja träna igen. Som om allt blir lite roligare med lite färg och lite nyheter. Dessutom kommer det alltid så fina kläder framförallt på våren. Kika in dessa träningskläder nedanför från Zalando! Den rosa toppen hade jag gärna tränat i, likaså träningsbyxorna. Varför har man alltid svarta träningsbyxor egentligen? Det kan ju vara roligt att addera lite färg och mönster på dem istället. Just nu när man är utomhus och tränar är det ju byxorna som syns. Linnet täcks ju av tröjan eller jackan.

Nike Top

 | 

Adidas Hoodie

 | 

Fitbit

 | 

Nike Skor

 | 

Tights Turkos

 | 

Tights Vinröd

 | 

Nike Tränings BH

 | 

Träningsbag

Sponsrat inlägg i sammarbete med Zalando

Påskhelgen

Hur underbart har det inte varit att få 2 extra dagar ledigt. Påsken har varit full med påskluncher hos både min och O mormor, och firande av 3 födelsedagar. Det har gått fort men det känns som man har fyllt på batterierna lite så man orkar köra lite till nu. 


Idag ska jag äta lunch hos mormor med släkten, annars är det en väldigt lugn dag. Rätt skönt att avsluta ledigheten på det sättet. Imorgon drar ju allt igång igen och sedan är det rätt mycket fram tills sommaren. Men det kommer nog gå snabbt, jag förstår inte att tiden nu för tiden alltid flyger iväg. Vart tar den vägen egentligen? 

Hoppas ni har haft en fin påsk!