Helgen som var

Det är bara att ännu en gång konstatera, en helg är ingenting! Dock gjorde det inte så mycket att den här helgen gick snabbt eftersom jag är "ledig" denna veckan. Alla som pluggar vet att man ända gången man är ledig är mellan man gjort en tenta och nästa kurs börjar. Alltså är jag inte ledig, men jag har självstudievecka, vilket innebär att jag får vara hemma och plugga istället hela veckan.
 
I helgen jag det hunnits med ett par grejer. I fredags hade jag bara bedömningssamtal, sedan åkte jag och köpte fredagsfika och tog med mig det till mormor. Spenderade större delen av fredagen hemma hos mormor. Tänk vilken bra energi man kan få av henne, hon är verkligen världens bäst mormor. På lördagen steg jag upp tidigt för då stod det Ullared på schemat med mamma och Jenny. Jisses vad mycket folk det var som hade tänkt samma tanke. Att det var helgen innan löning spelade ingen roll alls. Det var kö in, dock rörde den sig hela tiden så det tog inte särskilt lång tid. Väl där inne var det fullt med folk överallt så att ta man sig vagnen runt fick man hoppa. En korg att fylla och sedan tömma i vagnen fick det bli för att kunna ta sig fram. Men det var roligt ändå som alltid och jag fick med mig lite grejer hem även den här gången.
 
Igår tog jag och O sovmorgon och åt grötfrukost och plockade fram lite adventsljusstakar. Sedan åkte vi ut till deras skog för att kolla ut julgranar och adventsgran. Jag passade även på att plocka med mig lite mossa, grankvistar, ljung och annat smått och gott som jag hittade, så idag har jag satt ihop två kransar och tre krukor med blommor. Dessutom har jag hunnit med lite plugg också som egentligen var prio ett. Men vad göra när hela köksbordet var fullt med skogsmaterial? Blev ju tvungen att beta av det först ;)