SISTA HELGEN I AUGUSTI

Helgen gick lika snabbt som vanligt och lika snabbt ändrade sig vädret från sol igår till regn och grått idag. Kanske är hösten är nu trots allt. I fredags stod det kräftskiva på schemat. Vi samlades ett gäng och åkte sedan bakom en traktor ner till stället där vi skulle fiska kräftor. Jag lyckades bara få upp en enda kräfta så jag var nog inte överdrivet duktig kanske hehe... Men det var mysigt där nere! Efter ett tag åkte vi tillbaka och det serverads mat. Kräftor, räkor, paj och goda tillbehör och sen efterrätt med glass på det. Det var en trevlig fredagskväll.
Hihi ser ni kräftan?

På lördagen försökte jag plugga lite och tog det mestadels lugnt. På kvällen hade jag och O myskväll med god mat, godis och den sista Johan Falk filmen. Den var SÅ bra, så tycker ni om Johan Falk är det ett måste att kolla på de fem sista filmerna. Så spännande var de att man bara ville se mer, dock var de lite sorgliga med. 

På söndagen handlade vi, var hos mamma och mormor och promenerade i solen. Kanske var det sista sommardagen vi hade igår...