SKOGENS GULD

Igår mellan regnskurarna var jag och O i deras ena skog och letade efter kantareller. Tycker det är så svårt ibland att se dem, men igår lyckades vi faktiskt hitta så många att det räckte både igår och till idag. Ibland är det lite mysigt att gå runt i skogen där allt är tyst och lugnt. När vi satte oss i bilen började det regna, så snacka om att vi hade tur!DIGILOO & BIO

I fredags efter jobbet skyndade jag mig hem för att hinna få ihop det sista med maten sedan tog vi bilen in till Eksjö och gick till digiloo. Var lite rädd för att vi inte skulle se så bra eftersom vi tog platser i gräset men man såg bra och hörde allting också, så det gjorde ingenting att man inte hade platserna längst fram. Det var en mysig kväll men himla kallt efter ett tag. Det började redan vid 19 och var slut vid 23, så det höll ju på ett bra tag. 


På lördagen tog jag en liten sovmorgon innan jag åkte till mamma. Åt lunch med dem och hängde sedan med till mormor för att pröva klänningarna till de två bröllopen vi ska gå på i augusti som hon håller på att sy. Jag tror de blir riktit bra! På kvällen träffade jag Jonna och vi gick och såg filmen Spy. Jätterolig och bra film som både var spännande och fick en att skratta. Därefter gick vi och åt och satt på restaurangen enda tills de stängde. Där såg vi även ett frieri, och tjejen sa ja så det slutade fint. 


Tidigare i våras fick jag knölar av mormor att plantera. Nu har de växt till sig och blivit stora, dessutom blommar en och de har några knoppar var. 

FALKENBERG

Förra fredagen var jag ledig och jag och O tog bilen på förmiddagen ner till Falkenberg. Ett stopp på Ullared på vägen ner var lite av ett måste från min sida, så där spenderade vi en stund innan vi rullade vidare till Olofsbo där vi hade hyrt en stuga. Eftersom det var hyfsat väder bestämde vi oss för att grilla på kvällen. På lördagen åkte vi in till Falkenberg och spelade minigolf, åt glass, låg på stranden och njöt av solen och åkte runt och tittade oss omkring. Eftersom det samtidigt var wheels & Wings så hade jag lovat O att följa med in på kvällen och titta på bilar. Han var ju med i Ullared så båda blev nöjda haha. Vi åt god mat på en mysig restaurang och kollade på bilarna som åkte runt. Det var faktiskt inte så farligt att stå där, vissa bilar var ju till och med häftiga. På söndagen checkade vi ut så fort vi var klara eftersom många skulle checka ut den dagen och började dra oss hemåt med en del stopp på vägen. På kvällen grillade vi hos O:s föräldrar. Imorgon är det redan fredag igen och i veckan köpte vi biljetter till digiloo så det ska vi kika på imorgon. Hoppas på att vädret blir fint imorgonkväll och lite varmare.
TISDAGEN DEN FJORTONDE

Den här veckan är en sådan där vecka som det är mycket varje dag. Igår var jag i Jönköping och träffade två klasskamrater och köpte present till en annan klasskamrat. Har inte träffat dem sen vi slutade så det var trevligt att träffas och prata ikapp lite. Idag står det målning på schemat. Fick ett ryck i lördags och köpte vit färg för att måla tre skåp och vår städskrubb som varit omålade ett bra tag nu. Det tar lite tid men det blir bra efter. 


För några dagar sedan doppade jag jordgubbar i smält choklad och skar upp lite melon. Så gott det kan vara. 

På fredag är jag ledig från jobbet och jag och O ska åka iväg till Falkenberg över helgen. Ska bli skönt att göra något annat och bara ta det lugnt. Ett besök i Ullared är ju ett måste också när vi ändå åker ditåt. 

LÖRDAGSMORGON

Igår efter jobbet åkte jag direkt hem för att snabbt hinna fixa i ordning mig innan vi skulle till kusinerna för att fira Johan och Pia. Kvällen blev fin med massor utav gott. Jenny följde med oss hem sedan för att sova här så nu ligger vi och väntar på att frukosten ska bli klar. Sådan lyx när allt är framdukat och färdigt när man går upp. Vad vi hittar på mer idag får vi se.