Kalmar/Öland

Igårmorse for vi mot Kalmar tillsammans med min familj och mina kusiner. Det är en bit ner men vi stannade i små affärer på vägen ner så tiden gick fort. Efter en lunch på en thai-restaurang i Kalmar åkte vi över bron till Öland. Vädret var inte det bästa så det blev ingen badande. Det var mulet, men solen tittade fram ett par gånger. Dessutom blåste det väldigt mycket. Men vi hade det trevligt i alla fall och huvudsaken var att vi slapp undan regnet.

Vi kikade in i Paradisverkstaden som hade massor av fina grejer och på vägen hem åkte vi förbi Kosta outlet. Vet inte om det var för att alla var trötta, men vi hittade knappt något. Det var lite av en besvikelse då man hört en hel del om det, men det kanske var tröttheten som gjorde det hehe.

Det var i alla fall en trevlig dag och skönt att komma iväg lite. Det värsta är att en helg går så fort.

Lördagsfrukost framför tvn

Snacka om att det var skönt att ta sovmorgon idag efter flera tidiga mornar. Kunde sova ut och ligga kvar i sängen utan att stressa och äts frukost framför tvn i lugn och ro. Det är skönt att inte alltid stressa i sig frukosten, utan ta det lugnt helt utan stress.

Idag ska jag vara hemma och inte åka iväg någon länge sträcka. Tänkte fixa lite hemma som blivit lidande och jag inte orkat efter jobbet och försöka träna lite. Imorgon åker vi till Kalmar över dagen med min familj och kusiner. Nästa vecka är dessutom en kortvecka för mig eftersom jag endast jobbar tre dagar. Sedan åker jag och O på semester. Den längtar jag verkligen till!

Häromdagen hittade O kantareller som vi stekte i smör. Att stekta kantareller kan vara så gott!

Målat hus

Helgen som var spenderade vi största delen hos mormor med att måla om hennes hus. Vi hade samlat ihop släkten och tillsammans fixade vi i ordning det. Jag tycker det är roligt när man gör något tillsammans på det sättet. På kvällen firade vi Johan och Pia som fyller dagarna efter varandra med mat och jordgubbstårta. Det smakade gott efter en hel daga målande. Men vi hade verkligen tur med vädret! På söndagen var det ju sämre men tror vi lyckades rätt bra ändå. Helgen sprang iväg som vanligt. Förstår inte hur en helg kan gå så snabbt, helt otroligt.

Sommar

Jag vet inte vart dagarna tar vägen, men på något sätt så går dem i rasande fart. Försöker ta vara på sommaren samtidigt som jag håller på att jobba för fullt. Bjuder på några bilder som är tagna under de senaste dagarna.