Fredag

Skönt med fredag igen! Det har varit en helspäckad vecka med skola och träning. Gått långa dagar i skolan, varit hemma sent på kvällarna och veckan har bara sprungit på. Idag är jag äntligen lite ledig och kan vara hemma. Ska försöka fixa en del plugg och renskrivningar nu på förmiddagen, söka VFU plats till hösten och sedan förhoppningsvis äta lunch tillsammans med O. Han var också ledig idag och det är inte ofta båda är lediga en fredag tillsammans, så då får man försöka passa på. Helgen springer nog iväg den också, och på söndag ska jag jobba. Nästa vecka är dock lite lugnare i skolan, går endast två dagar vilket är skönt.
 

Såhär såg det ut för några dagar sedan men nu har all snö smält bort och marken är grön igen. Igår sken till och med solen litegrann men idag är det helt gråmulet.

Pinchos!

Idag efter skolan mötte jag upp Jonna för en fika och prat. Vi har inte setts sedan före jul så det var på tiden! Efter vi tagit en scones kom vi på att vi ville testa pinchos. Vi bokade bord, gick en sväng på stan och gick sedan dit. Väldigt häftigt ställe och god mat. Det bästa är att man kan välja flera olika smårätter beroende på vad man är sugen på och hur hungrig man är. Man beställer genom deras app och får en notis när maten är klar. Jag valde att testa ostbollar, sötpotatis pommes och ett bröd. Allt förutom ostbollarna kan jag tänka mig igen, har egentligen förätit mig på ostbollar sedan en annan gång men var ändå tvungen att test idag haha. Har ni inte gått dit tycker jag absolut att ni ska testa det!Amerikanska pannkakor

Imorse steg jag upp och gjorde lyxfrukost. Amerikanska pannkakor blev det med banan, äpple och kiwi. Brukar väldigt sällan göra sådan frukost, så det var verkligen lyx idag. Goda blev och mätt blev man också. Receptet tog jag från Jennys matblogg:  http://www.jennysmatblogg.nu/2011/09/25/amerikanska-pannkakor/Tjejkväll

Igår gjorde vi slut på många hjärnceller under tentan och på kvällen fyllde vi på med energi genom mat, frukt, skratt och trevligt sällskap. Sådant som kan behövas efter en jobbig tenta. Efter tentan träffade jag mamma och fikade med henne, sedan for jag hemåt och började fixa med maten till kvällen. Potatisgratäng och fläskfilé i soyasås med sallad och frukt med smält choklad och glass till efterrätt. Jag tyckte det var gott och det verkade de andra också tycka. Vi firade min födelsedag som var i tisdags, att tentan äntligen var gjord och att vi nu har en helt ledig helg utan plugg. Underbart! 
Tjugoett

Jag blir visst också äldre när dagarna springer på i rasande fart, och i tisdags var det hela tjugoen år sen jag föddes. Vi firade mig med delar av släkten i söndags så i tisdags var jag bara varit hemma och pluggade och gick på ett spinningpass. Det blev en lugn födelsedag i år, det blir ju lätt så när man fyller år en vardag. Imorgonkväll kommer däremot ett par tjejer från min klass hem till mig, både för att fira mig och att ännu en tenta är skriven då.

Idag blir det plugg plugg och plugg. Tentan imorgon känns inte alls bra, men ska försöka banka in lite mer information under dagen. Sedan får det gå som det går. 


Jag har fått så fina blommor, presenter och grattis-hälsningar att jag känner mig riktigt lycklig lottad som får ha så fina människor omkring mig, TACK ännu en gång ❤️