Dan för dan före dopparedan

Jag önskar verkligen att jag kunde skriva hur mycket julkänsla jag har och hur mycket jag ser framemot julafton nu. Men nej, har ingen julkänsla alls i år. Känns inte som det är julafton om två dagar. Vad tog december vägen? Vart tog snön vägen? Vart tog julkänslan vägen? Här hemma är gräsmattan grön, träden bruna och solen skiner. Känns mer som höst eller vår istället för vinter haha. Men som man alltid säger: det blir jul ändå. Och skönt är väl det. 

Vi tog in julgranen i söndags och idag tänkte jag försöka tvätta och städa så allt sådant är undanröjt tills jul. Alltid skönt när det är gjort. 


Igår var sista dagen i skolan, men redan den 3e januari börjar vi igen. Innan dess som vi dock hinna med en del. Fira jul två gånger, fira mamma och mina kusiners pappa som fyller år i mellandagarna, gå på mellandagsrean och åkte iväg på spa över nyår. Det känns som ett bra sätt att börja det nya året på. 

Hoppas ni får en bra jul! 🎅🏼

Fyra år

Igår var det fyra år sedan vi blev tillsammans. På ett sätt känns fyra år länge, på ett annat sätt känns det som ingenting. På ett sätt känns det som vi har hunnit med massor, men på ett annat sätt som att knappt ingenting har hänt. Jag trivs i alla fall i hans sällskap och jag hoppas att det blir många fler årsdagar framöver att fira tillsammans med mitt ❤️ . Igårkväll var vi ute och åt och firade litegrann. Tidigare i december var vi ju på julbord tillsammans och vi har alltid som tradition att fira lite då med. Så nu är vi redo att påbörja vårt femte år tillsammans! 

Happy friday!

Äntligen fredag igen och veckan två tentor och seminarium är avklarade. Förhoppningsvis sista tentan den här utbildningen. En rätt så skön känsla faktiskt, men man är helt slut nu efter den här veckan. Helgen är mer än välkommen just nu faktiskt. Dessutom en helg utan en massa planerat vilket känns rätt så skönt nu  faktiskt. Det behövs efter den här tiden. 

Nu har vi ätit pizza och ska bara sätt mig framför tvn resten av kvällen och njuta av ledigheten och att inte behöva tänka på något. Så himla skönt! 

Hemmadag

En sak som är skönt med att vara tillbaka i skolan är dessa "lediga" dagar man kan få mitt i veckan. Man får lite mer ledigt, fastän man aldrig är ledig om ni förstår hur jag menar. 


Igår var vi i skolan och skrev tenta och hade ett seminarium. När det var klart var det skönt att åka hem. Imorgon har vi nästa tenta, efter det är kursen slut och på måndag börjar nästa kurs. Det ena avlöser verkligen det andra. 

Idag ska jag bara plugga litegrann, sedan ska jag baka två sorters julgodis hade jag tänkt. För ett tag sedan gjorde jag daimfudge och i veckan bakade jag struvor med O mamma. Goda blev dem men det var lite pill innan man får ihop dem och de vill lossna. Egentligen hade inte jag tänkt baka så mycket julgodis eftersom vi alltid har som tradition att baka en helg hos mormor till jul, och det ska vi göra i år också, men blir så sugen när man ser allt som andra gör. Dessutom ska vi ha O föräldrar hos oss på uppersittarkvällen och då kan det vara lite gott att ha lite julgodis att äta. 


December

Början av december visade sig från sin bästa sida. Snön kom igårkväll och nu är det vitt ute. Det bidrar ju till lite mer julstämning. Ikväll ska jag och O iväg på julbord tillsammans. Det har vi haft lite som tradition, så i år blir det tredje gången vi åker iväg tillsammans. Stället är givet och maten brukar alltid vara god. Man blir bara så mätt haha!

Idag gjorde jag min sista dag på praktiken och på måndag väntar skolan igen. Konstigt att vara tillbaka dit, men praktik tar på krafterna också så på ett sätt ska det bli skönt, men tråkigt på ett annat sätt. Men det blir nog bra. Det är ju inte jättemycket kvar nu.