JULLEDIGT

Idag var det sista föreläsningen innan jul och nästa gång jag behöver vara i skolan är det åttonde januari, så det ska bli skönt att vara hemma lite. Vi hade en dugga idag som gick mycket bättre än förväntat, nu gäller det bara att fortsätta plugga under jul och nyår också lite, så att man inte glömmer bort allt igen. Dessutom har vi ett par inspelade föreläsningar som vi måste kolla på. Det jobbigaste med anatomi och fysiologi är nog alla latinska ord och termer som man måste komma ihåg. Det är ju så många!
 
Efter skolan åkte jag till A6 för att träffa Matilda och Carola. I onsdags bestämde vi att vi skulle gå och äta lunch idag på Kniv och Gaffel eftersom det var Jonnas sista arbetsdag där idag. Fint ställe och fin mat var det. Imorgon ska jag träffa Jonna igen och byta julklapp med henne. Tänk att det snart är jul. December har gått så himla fort, hela detta halvåret och året har sprungit iväg, vart tar tiden vägen egentligen?!
 
Hade verkligen ingen passande bild, så det fick bli en liten syskonbild som är tagen för ett par veckor sedan. Tro mig, det var mycket kallare än vad det ser ut att vara...