Oktoberhelg

Visst märks det att hösten har kommit. Det är faktiskt kallt ute nu under dagarna. Häromdagen var det till och med frost på morgonen hemma hos oss och en minusgrad. Men hösten är mysig också är löven ändrar färg, man kan ha på sig mysig tröjor, dricka massor utav te och tända ljus inne. Dessutom är det en rätt härlig känsla att varit ute i det kalla och sedan komma in till värmen igen. Så nej, hösten är inte helt fel.
 
Imorse mötte jag upp Jonna på stan för att äta frukostbuffé på Condeco. Det fanns massor utav gott att välja på och både åt sig mätta och glad. Vi satt där under nästan tre timmar och bara pratade på om allt mellan himmel och jord. Det är verkligen skönt att kunna sitta i lugn och ro och inte ha något annat som stressar. När vi var belåtna gick vi en sväng på stan och kikade. Jag fick med mig en halsduk hem som jag hoppas håller mig varm framöver, samt en julklapp. Skönt att börja i tid så slipper man stressa med det sen ;)
 
Just nu sitter jag hemma hos mamma och pluggar. Fiberkabeln hemma hos oss grävdes av förra veckan och vi har inte fått något internet än, så då får jag passa på att använda det hemma hos mamma istället. Det verkar vara ett svårt fall att lösa för dem. Förhoppningsvis kommer det igång så småningom igen. Rätt jobbigt att inte har något internet när man är så van vid att alltid ha det. Att plugga blir lite svårare.